Online informatiebijeenkomsten

Wilt u meer weten over het belang van goed woordenschat onderwijs en wat de LOGO producten voor uw school kunnen betekenen? Wij organiseren regelmatig online informatiebijeenkomsten waarvoor u zich kunt aanmelden.

De informatiebijeenkomsten zijn kosteloos en bedoeld voor alle belangstellenden uit het basisonderwijs en de voorschool (directeuren, taalcoördinatoren, IB-ers, onderbouwleerkrachten, peuterleidsters en pedagogisch medewerkers).

We weten al geruime tijd, dat kinderen die te weinig woorden kennen achter blijven op school. Een kind dat onvoldoende woorden kent kan de lessen niet goed volgen, kan niet goed meepraten en meedenken en hierdoor niet optimaal profiteren van het onderwijs. Dit heeft grote consequenties voor de verdere schoolloopbaan!

Aan de hand van de materialen van LOGO kan elke school/peuterlocatie sterk woordenschat onderwijs aanbieden en een krachtige doorgaande lijn in woordenschatonderwijs opzetten, van de peuters tot en met groep 5.

Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende pakketten.

Wij gaan er bij informatiebijeenkomsten van uit dat u nog niet met LOGO werkt. Tijdens de bijeenkomst kunt u het volgende verwachten:

algemene informatie over LOGO 3000 (voor peuter en kleuters), LOGO Middenbouw groep 3 en LOGO Schooltaalwoorden groep 4-5, een korte kennismaking met de materialen, ruime gelegenheid om uw vragen over de LOGO-materialen en de inzet daarvan te stellen.

De informatiebijeenkomsten worden via ZOOM gegeven. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Voorafgaand aan de bijeenkomst sturen wij u de toegangslink voor de bijeenkomst.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Direct inschrijven

Nu aanmelden

U kunt zich aanmelden met maximaal drie personen per school. Meld u aan door middel van onderstaand formulier.

Direct inschrijven